ΝΕΑ

12ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 27-4-2018 ΕΩΣ 6-5-2018. Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΠΕΡΙ ΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ" ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ, ΜΟΥΣΙΚΩΝ, ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΟ Γ.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ, ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΟ Π.ΓΚΟΝΗ, ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ (1-5-2018) ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΚΩΣΤΑ ΣΚΟΝΔΡΑ, ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ !!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!

 

"Η ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ" ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ. ΦΩΤΟ: ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2-4-2018 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!!
 
 
Φωτο από την επίσκεψη αγάπης του Συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδας "Η ΠΙΝΔΟΣ"  στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή με Σύνδρομο Down " Μ.ΚΟΚΚΟΡΗ" Πέμπτη 29-3-2018.

 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 - 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018!!!!!!
ΜΕΡΕΣ ΛΑΜΠΡΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΗΤΙΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΠΕΡΙ ΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ" ΣΤΟ ΗΡΩΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. ΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '21 !!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ 2018.Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΠΕΡΙ ΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ" ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΗΧΗΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ κ.ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!!!!!

 

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ "Η ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ" ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΖΕΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ. ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΜΕΡΑ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-12-2017) ΟΠΟΥ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!!!!!

 

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (17-12-2017) ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ. Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΠΕΡΙ ΑΥΛΩΝ & ΟΡΓΑΝΩΝ" ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ KAI TΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ "OTHERVIEW" ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ κ.Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ.Σ.ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ν.π.Κ.Α.Π.ΠΑ. ΤΟΝ κ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ κ.ΝΙΤΣΙΟΠΟΥΛΟ, ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ "Η ΠΙΝΔΟΣ" ΣΤΗ (16-12-2017) ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 14ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΨΑΛΛΕ ΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΕ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ κ.ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΩΦΩΝ 4-8/12/2017.ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ. Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΠΕΡΙ ΑΥΛΩΝ & ΟΡΓΑΝΩΝ" ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΗΧΗΤΙΚΗ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ !!!!!!!

1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΙΚΗΣ.Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΠΕΡΙ ΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ" ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ & ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!!

Κυριακή 12/11/2017 η Ένωση Κρητών Γλυφάδας ετίμησε την 151η επέτειο εορτασμού του ολοκαυτώματος του Αρκαδίου.Η Πολιτιστική Εταιρία "Περί Αυλών και Οργάνων"  μαζί με πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς της Πόλης μας συμμετείχε στην εκδήλωση με κατάθεση τιμητικού στεφάνου.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ (30-10-2017) ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕ ΘΕΜΑ :"ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ".ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ "ΔΙΑΒΑΣΗ".Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΠΕΡΙ ΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ" ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΗΧΗΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΑΛΕΩ κ.Δ.ΜΠΙΡΜΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ !!!!!!!!

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΑΣ (28-10-2017). Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΠΕΡΙ ΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ" ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ κ.ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ '40 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΕΡΙ ΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ"  Η κ. ΡΑΝΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ (ΚΥΡΙΑΚΗ 8-10-2017) ΓΙΑ ΤΗΝ 196η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ "Ο ΑΡΚΑΣ". Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΠΕΡΙ ΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ" ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΙΜΗΤΙΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΚΑΔΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ !!!!!!!!

ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 2017". ΤΑΣΟΣ ΚΑΤΟΠΟΔΗΣ-ΠΟΠΗ ΝΤΑΛΑΧΑΝΗ-ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ-ΟΘΩΝΑΣ ΜΠΙΚΑΚΗΣ.

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ "ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΙΝΕΜΑ" ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ (21-9-2017) ΜΕ ..ΣΥΡΤΑΚΙ ..ΚΑΙ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ...ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΝΤΥΣΕ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ !!!!!!!!

© 2018 Τάσος Κατοπόδης / MUSIC MOTORS.

Όλες οι πληροφορίες που είναι καταγεγραμμένες στον παρόντα διαδικτυακό χώρο είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.